Trotek Print

Rreth Nesh

Trotek është kompani e Shtypit, Dizajnit Grafik, Vulëpunues e shumë shërbimeve tjera që ju shërbejnë biznesit tuaj, profesionit apo studimit tuaj.

Stafi jonë është maksimalisht i përkushtuar që klientëve tanë t’ju ofroj shërbime sa më të shpejta aq edhe cilēsore. Kompania jonë posedon paisjet me moderne të Printimit Digjital, Gravimit, Cnc, Laserëve Co2, Laserëve Fibër, Makinë të tapetave 3d (e vetmja ne rajon) etj., të teknologjisë së fundit.

Klienteve tanë i jemi mirenjohes per besimin e dhëne andaj ne si kompani vazhdojmë t’ju ofrojmë çdo here risi dhe kualitet në shërbimet tona.

Ju mirëpresim!

Shërbimet

– Dizajn Grafik
– Reklama
– Vulëpunues
– Reklama 3D
– Tapeta të Personalizuara 3D
– Maica, Kapela, Uniforma me logo
– Produkte promocionale: Kimika, Shkrepse, Fletore, Usb etj me logo
– Flamuj me porosi
– Banera me dimensione sipas kerkeses
– CNC Sherbime
– Prerje dhe Gravim me Laser
– Printim Digjital, Vizitkarta, Fllajera, Broshura, Katalogje, Libra
– Libërlidhje, Lidhje të Temave të Diplomave, Lidhje të Projekteve
– Pllotim, Palosje dhe lidhje te formateve A3, A2, A1, A0. dhe shume sherbime tjera sipas kerkesave.