Trotek Print

Flamuj ne forma te ndryshme

Ne ju ofrojme flamuj ne tre forma te ndryshme, ato jane: flamuj me meter katrore, me bez dhe per tavoline.

Flamuj - Rreth produkteve

Trotek ofron dizajnimi dhe printimin e flamujve me dimensione te ndryshme si dhe ne tre forma. Porosine mund ta beni permes emailit [email protected] ose ne +383 44 100 014 dhe +383 44 300 103, si dhe duke na vizituar fizikisht ne zyret tona.