Trotek Print

Lidhje e fortë dhe e butë

Për këtë shërbim, ju lutem na kontaktoni nëpërmjet e-mail-it [email protected] ose në +38344 100 014 dhe +38344 300 103

Shtypi dhe Lidhja e fortë e punimit të diplomave në formate dhe ngjyra të ndryshme.
• Shtypi dhe palosja e formateve të medha të letrës: A0•A1•A2•A3
• Të githa Universitetet dhe drejtimet.