Trotek Print

Reklama dhe 3D reklama

Ju mund të porositni reklama dhe 3D reklama me dizajn apo llogon tuaj.

Për këtë shërbim, ju lutem na kontaktoni nëpërmjet e-mail-it [email protected] ose në +38344 100 014 dhe +38344 300 103