Shërbim i shpejtë,
cilësi, çmim më i mirë.

Ne ndërtuam një reputacion rreth shërbimit të klientit me njohuri të gjera dhe përvojë shumë vjeçare. Ekipi ynë është më se i aftë për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për printim.

Projektet

Trotek ofron çdo shërbim të printimit, nga printimi i thjeshtë në letër, e deri tek punimet 3D me teknologjinë më të avancuar.

UV Print

MAKINERI E SOFISTIKUAR

Partnerët

Ne punojmë që ju të gjeni në një vend të vetëm gjithçka që ju duhet për printim, nga shërbimet e fotokopjes e deri te reklamat 3D.

Trotek dallohet jo vetëm për nga cilësia e punës, por edhe për mbështetjen që e ofrojmë për klientët tanë, përfshirë këtu edhe për kompanitë e reja që kanë nevojë për krijim të identitetit, në mënyrë që të krijojnë një markë lehtësisht të identifikueshme.

Produktet e shfaqura më lart mund t’i porositni me printim specifik sipas dëshirës dhe nevojës suaj. Porositë mund t’i bëni edhe online dhe ne punojmë pandërprerë që secila porosi të mbërrijë në kohë rekord deri tek ju. 

Trotek është kompania më e mirë e printimit, e cila është në dispozicionin tuaj tash e gati 10 vite. Tek ne gjeni zgjidhje për çdo nevojë dhe kërkesë të biznesit tuaj, i cili falë shërbimeve tona do të shndërrohet në një markë profesionale dhe që do të mbahet në mend.

Ne i japim identitet e vulë dallimi bizneseve tuaja përmes shërbimeve tona, duke filluar nga dizajnimi, për të kaluar deri në fazën finale të produkteve, tek printimi e montimi.

Ne i përshtatemi 100% kërkesave tuaja, por gjithmonë duke sugjeruar dhe duke punuar për opsionet më të mira që janë të përshtatshme për biznesin dhe fushëveprimtarinë tuaj.

Ne mendojmë se mënyra se si ju e paraqitni biznesin apo ndërmarrjen tuaj është thelbësore edhe për krijimin e besimit te klientët, andaj punojmë me të gjitha kapacitetet që t’ju ndihmojmë të arrini rezultatin e dëshiruar përmes materialeve të çfarëdoshme që mund t’ju nevojiten për paraqitje sa më të mirë dhe më profesionale në treg. 

Rritja e Trotek ka ardhur gradualisht, duke filluar me shërbime të thjeshta printimi, për të arritur sot këtu ku jemi, me një staf që po rritet vazhdimisht, me pajisjet më të avancuara të kohës, të cilat përditësohen vazhdimisht, në varësi të kërkesave dhe evoluimit të tregut.

Ne punojmë pareshtur që ju të gjeni në një vend të vetëm të gjitha shërbimet që ju nevojiten, dhe, për më tepër, t’i merrni ato në një afat rekord dhe në një cilësi që nuk e gjeni në çdo vend.

Ne e kemi futur inovacionin si pjesë të pandarë në punën tonë, pasi kemi synuar dhe ia kemi dalë që në Kosovë të sjellim shërbime të munguara, për të cilat është rritur kërkesa vazhdimisht.

Stafi ynë është i përgatitur dhe i përkushtuar maksimalisht që ju të ndjeheni sikur Trotek të jetë pjesë e stafit tuaj të brendshëm, që punon në ngritjen e imazhit dhe në një paraqitje sa më të denjë. 

Për suksesin dhe përkushtimin e kompanisë sonë flasin më së miri klientët tanë të kënaqur me shërbimet tona për vite të tëra.

Qindra biznese na e kanë besuar imazhin e tyre, nga krijimi i identitetit, e deri tek reklamat 3D, kurse puna jonë cilësore ka ndikuar që ata ta vazhdojnë bashkëpunimin me ne në varësi të nevojave që kanë hasur për shërbime të printimit.

Paraqitja dhe imazhi i mirë i klientëve tanë është historia më e mirë e suksesit për ne, andaj jo më kot kemi punuar me shumëllojshmëri biznesesh, ndërmarrjesh, si dhe institucionesh publike e private.

Ajo që na dallon është se ne nuk punojmë vetëm në zgjerim të klientelës së re, por mbi të gjitha mundohemi që t’i trajtojmë dhe të punojmë me shumë përkushtim për klientët tanë ekzistues, pasi për ne është me më së shumti prioritet që klientët aktualë të ndahen të kënaqur secilën herë që punojnë me ne.